Stroompanne Izegem

Ineens gaan alle lichten uit en heb je geen elektriciteit meer in huis. Het kan zijn dat de stoppen zijn doorgeslagen of dat er iets met de aardlekschakelaar is. 

Het kan ook om een algemene stroompanne gaan. Heb je dus last van een gas- of stroomstoring in Izegem? Controleer dan altijd of de buren ook last hebben van de storing. Als het een (grotere) stroomuitval is, kun je die niet zelf oplossen, maar zal het energiebedrijf aan het werk moeten! 

Kijk op deze pagina of er op dit moment sprake is van een stroompanne in Izegem. Wij tonen een actueel overzicht van alle storingen en geplande onderbrekingen door werkzaamheden in Izegem en omgeving.

Distributienetbeheerders zijn verantwoordelijk voor het onderhouden van het energienet. Bij een stroomonderbreking in Izegem moet je dus contact opnemen met de netwerkbeheerder en de stroompanne melden. Doe dit wel pas echt als je weet dat het om een algemene stroomonderbreking gaat, en niet dat je alleen bij jou in huis een probleem hebt met elektrische installatie of kortsluiting.

Bekijk of er een gas- of stroomstoring bij je in de buurt is en lees wat je dan moet doen. Staat de storing er niet bij, meldt de stroompanne dan bij je netbeheerder.

 

Er zijn momenteel geen stroompannes in Izegem bekend