Van stilstaan naar vooruitgaan: Oscar Autoverhuur verovert Nederlandse markt, ook actief in Schoten

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Schoten, een stad nabij Izegem, verwelkomde in oktober 2022 een nieuwkomer in de autoverhuursector. Oscar Autoverhuur, een Deense mobiliteitsstart-up, opende onlangs een vestiging in samenwerking met Koeklenberg Automotive Retail Services Bvba. Dit komt na hun stormachtige succes in Denemarken, waarin ze de concurrentie met gerenommeerde bedrijven zoals Sixt, Europcar en Avis aangingen – en wonnen. Door dit innovatieve bedrijfsmodel ook over te brengen naar Nederland en België, heeft Oscar al meer dan 100 locaties verspreid over Nederland en 30 in België, waaronder dus ook in Schoten.

Opgericht in 2020, heeft Oscar zich reeds twee keer op rij de titel van ‘Beste E-commerce Start-up’ toegeëigend van de Deense Kamer van Koophandel. Een unicum, waar ze trots op zijn. 

Het succes van Oscar is te wijten aan hun unieke en efficiënte bedrijfsmodel. Zij werken samen met lokale autodealers en benutten voertuigen die anders stilstaan. Dit kunnen leenauto’s zijn, lease-terugkomers of auto’s die niet zo snel verkocht worden. Door deze strategie bieden ze lokale bedrijfseigenaren een kans om extra inkomstenstromen te genereren. Daarnaast stelt het Oscar in staat om hun klanten lagere prijzen aan te bieden.

De bedrijfseigenaren kunnen niet alleen auto’s verhuren, maar brengen hierdoor ook hun voorraad in beweging en maximaliseren ze de efficiëntie. Deze tweeledige transitie van stilstaan naar vooruitgaan sluit aan op de missie van Oscar om de traditionele autoverhuurmarkt op te schudden en alternatieve, efficiënte oplossingen te bieden.

In hun filiaal in Schoten kun je niet alleen terecht voor personenauto’s, maar ook voor bestelwagens, verhuiswagens en minibussen. Met het brede scala aan voertuigen en de flexibele dienstverlening, heeft Oscar Autoverhuur een stevige voet gezet in onze regionale autoverhuurmarkt. 

Mocht je interesse hebben om de wagens van Oscar zelf eens uit te proberen, neem dan een kijkje op hun website. De makkelijk te navigeren site geeft je snel zicht op beschikbare voertuigen en de uiterst competitieve prijzen die Oscar Autoverhuur aanbiedt.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category